Publicerad 26 apr 2024

CALLANS TRÄ SÖKER ERFAREN VIRKESKÖPARE MED LOKALKÄNNEDOM TILL ÅNGE

CALLANS TRÄ SÖKER ERFAREN VIRKESKÖPARE MED LOKALKÄNNEDOM TILL ÅNGE

 

VAD VI SÖKER:

Vår råvaruavdelning växer parallellt med vår industri. Köporganisationen ger helhetsservice till skogsägarna i vår geografi där vi värderar långsiktiga relationer. Vi har under de sista åren växt väl i den rollen och ser nu att vi behöver fler duktiga kollegor för att fortsätta den resan.

Som virkesköpare ansvarar du för att söka kontakt och genomföra virkesköp med lokala skogsägare. I arbetsuppgifterna ingår administration kring affärerna. Vi arbetar i en kamratlig miljö där vi gläds över individuella och gemensamma framgångar. Vid utmanande frågor finns kunniga medarbetare som ger råd och kan hela verksamheten. Trygghet är ett ledord.

Vi söker dig som tycker om att göra affärer och att möta människor i dialog och utveckla långsiktiga relationer. Intresse och kunskap om skog och skogsbruk är viktigt, men vi värderar också affärskompetens högt. Som person så tycker du om att knyta kontakter och har en god social förmåga. Tidigare erfarenhet från virkesinköp är meriterande.

Ditt marknadsområde är Ånge kommun. Vi ser helst att du är bosatt i området, lokalkännedom och erfarenhet premieras.

Är du rätt person så kan vi erbjuda ett intressant arbete i ett familjeföretag i ständig utveckling. Välkommen till Callans familjen.

 

OM CALLANS TRÄ:

Callans Trä är ett modernt skogsindustriföretag med den senaste teknologin beläget i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. 90 % av företagets slutprodukter går på export till tillverkande familjeföretag i hela världen och därav har vi hela världen som arbetsplats. Företaget genomsyras av långsiktighet och ett högt kvalitetstänk genom alla led, från markberedning och plantering i skogsbruket, till leverans av färdigt virke. Företaget som är beläget ca 7 mil väster om Sundsvall sysselsätter idag ca 150 personer (inkluderat både anställda och entreprenörer).

Callans Trä växer vart år och befinner sig just nu i en spännande fas med fokus på utveckling och investeringar. Allt detta medan vi nettobinder koldioxid och bidrar positivt till ett bättre klimat, samtidigt som vi förser våra kunder med en organisk råvara som ersätter fossilbaserade råvaror.

 

För ytterligare upplysning kontakta oss:

VVD Gustaf Callans, 073-098 21 06, gustaf@callanstra.se

Personalchef Margareth Johansson 0691-66 20 05, margareth@callanstra.se.

Du är välkommen med din ansökan och CV till rekrytering@callanstra.se senast 31 maj

Fler nyheter