Publicerad 07 apr 2020

Kära skogsägare

Vi på Callans Trä har som ni vet varje år ett antal sammankomster för er skogsägare, både ute i fält då vi tittar på t.ex gallringar eller planteringar samt inomhus med duktiga och intressanta föreläsare.

Läget med Coronaviruset och Covid-19 har nu tyvärr försämrats. Folkhälsomyndigheten och regeringen kommer med nya direktiv så vi följer de kunniga myndigheternas råd och skjuter våra mötesaktiviteter en period. Vi följer rekommendationerna och återkommer så fort möjlighet till möten finns igen.  Er och vår hälsa står självklart i första rummet.

Med detta sagt så betyder det såklart inte att diskussioner kring skogen och dess möjligheter tar en paus, tvärtom, vi är det stabila och lokala fullserviceföretaget för alla dina skogliga frågor och vi finns  här för dig som skogsägare precis som vanligt.

Slå en signal till oss eller skicka ett mail så diskuterar vi de tankar just Du har och vilka åtgärder som behövs på din fastighet. Självklart kan vi också koppla upp via videosamtal så känns det lite mindre socialt distanserat än vad det är.

Med detta vill vi på Callans göra så mycket vi kan för att hjälpa till att minska smittspridningen, samtidigt som vi fortsätter driva det regionala skogsbruket och  den regionala industrin för arbetstillfällen i inlandet.

Ta hand om er där ute  och ring oss hellre en gång för mycket  än en gång för lite och var försiktiga.  En sak vet vi, problemtider tar slut och världen utvecklas positivt igen. Skogsfrågor och produktion är en långsiktigt dialog, som inte upphör vid problemtider.

 

Varma skogshälsningar

Team Callans

Fler nyheter